Like This ??

Friday, January 20, 2012

Senarai Kedai/Syarikat Yang Terima Baucar Buku 1Malaysia (2012)

Assalamualaikum readerz,
Hehe...semalam aku baru dapat Baucar Buku 1Malaysia ni. Korang mesti ramai yang dah dapat kan? So, korang nak buat apa dengan baucar RM200 tu? Aha...aku dengar ada yang nak cash in baucar tu. Oke...tak kisah la korang nak buat apa dengan baucar korang tu tapi hari ni aku nak bagi informasi sikit kat readerz2 sekalian. 


Kalau korang nak tahu, baucar yang korang dapat tu tak semua kedai boleh terima. Ada beberapa kedai/syarikat saja yang diberi hak untuk menerima baucar tersebut. Senarai kedai dan syarikat yang menerima Baucar Buku 1Malaysia adalah seperti berikut SAHAJA :

1. Syamoz Sdn Bhd

2. Sykt Muda Osman Sdn Bhd

3. BN Supplies & Trading

4. Dynamik

5. Popular Bookstore

6. Boarders

7. Arena Ilmu

8. A/C Book Sdn Bhd

9. Syarikat My Bookstore Sdn Bhd (buku terbitan UNIMAS sahaja dengan potongan 10%)

10. Uniworld Bookstore (Kota Samarahan) (buku terbitan UNIMAS sahaja dengan potongan 10%)

11. MPH

12. Kinokuniya

13. PTS

14. Kedai/koperasi universiti korang yang mengambil bahagian




5 comments:

  1. ada lagi ..PSI ! stand for pustaka seri intan ..semua boleh claim dalam kedai tu kecuali rokok .. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aha...rokok pun nak guna voucher mmg x la...haha...btw, thanks for the info bro :D

      Delete
  2. klau ada apa2 nak tambah or betulkn dlm info kat atas...jgn malu2 komen ye readerz..thankz

    ReplyDelete
  3. Ada org yg berjaya cashkan baucar ni dgn syarat baucar tu dah dicop oleh kedai2 dlm senarai kat atas....TAPI....skang polis dah mula bertindak utk mengenalpasti org2 yg cuba cashkan baucar ni.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entry dari PingJe!

Entry dari Apesal.com

Copyright© 2013.Blog_Blackstar_Hazreeq.By Muhd Dzulhazreeq